Uitslag 40e foto-wandel-zomerzoektocht

Op zaterdag 10 september was zaal Familia het ontmoetingspunt voor alle deelnemers aan onze zoektocht. Een jubileumeditie met extra prijzen.

Meer dan 140 deelnemers (samen met familie en/of vrienden) zijn dit jaar op verkenning geweest voor een leuke vakantieactiviteit en dit ondanks het warme (hete) zomerweer.
Er was heel wat te zoeken: liefst 36 fotofragmenten met bijhorende (soms ludieke) vragen.
……en de deelnemers kwamen uit vele windstreken: Bevel, Mechelen, Kampenhout, Wespelaar, Keerbergen, Beersel, Haacht, Herent, Zichem, Leuven, Berg, Wijgmaal, Rillaar, Boortmeerbeek, Scherpenheuvel, Muizen, Messelbroek, Mollem, Dilbeek, Booischot, Schulen, Tremelo, Lanaken, Werchter, Wilsele, … en Tildonk.

Het was niet altijd even gemakkelijk om het juiste antwoord te geven. Er moest gepuzzeld en gezocht worden. Gewikt en gewogen, wikipedia raadplegen, googelen, … en nog eens opnieuw de vraag lezen. En dan nog de schiftingsvraag, waar veel mensen aan gecijferd hebben: het gewicht raden van een grote glazen “diamant”. Gewikt en gewogen onder een toeziend oog: het juiste getal was: 15320 gram.

Na het verbeteren van de formulieren en het toekennen van de punten, konden de winnaars bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag:
 1. De Keyser Wim
 2. Vandevelde Caroline
 3. De Keyser Lars
 4. Vandervelde Ludo
 5. Uytterhoeven 
Petra
en nog 127 anderen die een formulier hadden ingestuurd. Iedereen heeft recht op een prijs.
Meedoen wordt beloond!

En alle aanwezige deelnemers konden op het einde van de avond deelnemen aan de loting van de speciale prijzen t.g.v. de 40e editie.

Het was een gezellige en spannende avond . En de “smoutebollen” smaakten heerlijk. En alle helpers waren mooi uitgedost in LG-oranje-polo’s. Je kon er niet naast kijken.

Onze ‘plaatselijke handelaars’ zorgden mee voor een mooie prijzenpot. Waarvoor dank.

En we duimen voor 2023. Wie actief wil meewerken, graag een seintje via info@lgtildonk.be

Kon je er niet bij zijn, de antwoorden kan je hier raadplegen.

Bekijk ook de foto's van deze avond.