Opnieuw activiteiten

Nu er terug wat meer mogelijkheden (coronaproof) zijn, willen we langzaam een aantal activiteiten terug opstarten. En je graag ontmoeten voor een goede babbel en een gezellig samenzijn.

Ook al hebben we de voorbije maanden in Coronatijd op verschillende momenten (digitale) contacten proberen te onderhouden via o.a. onze kleinste kwis, de mini-zoektochten, de wintermomenten 2020-2021 en het pakketje dat we begin mei 2021 bij alle leden aan huis bezorgden en onze zoektocht met het Youtube filmpje. 

Het doet deugd om terug actief te kunnen zijn. Ook al blijven we voorzichtig. We willen er alles aan doen om je terug te kunnen verwelkomen op onze activiteiten (Coronaproof en al dan niet digitaal).
Een kleine greep uit de geplande activiteiten: de intrede van de Sint (28 
november 2021), de feestvergadering (20 februari 2022), ontbijt en wandeling (1 mei 2022) en de zoektocht (juli-augustus 2022 en prijsuitreiking in september).
In het voorjaar plannen we een 
bezoek aan de abdij van Park (Heverlee) en een infoavond rond klimaatvriendelijke tuin. Tussendoor volgen er nog (digitale) wintermomenten en mini-zoektochten/wandelingen (winter en lente 2021-2022). En een nieuw participatieproject (zie de zonnebloemenactie in de voorbije maanden).