Ledenfeest

Zondag 19 februari was er feest in Tildonk. Landelijke Gilde bestaat 50 jaar en dat moet gevierd worden.

Voor een 75-tal feestvierders, werd al enkele dagen op voorhand alles goed voorbereid: de keuken van onze kok Nancy regelen, de schikking van de zaal, (tafels schikken, bestek en borden, servetten en bloemen op de tafel), menukaarten maken, de geluidsinstallatie nakijken, ….
Alles wat er bij een gezellig feest komt kijken. En zondagmorgen : de laatste loodjes afwerken.

Vanaf 12 u stond het bestuur klaar om iedereen welkom te heten met een aperitief drankje (al dan niet alcoholisch) . Rond 12u30 kon voorzitter René iedereen welkom zeggen op dit jubileumfeest. En konden de bestuursleden en helpers aan de slag om het voorgerecht, soep en hoofdgerecht op tafel te brengen en iedereen te voorzien van de nodige aangepaste dranken.

Tussendoor werd er een muziekbingo met Nederlandstalige liedjes gepresenteerd. De drie eerste winnaars ontvingen een extra prijs (René, Ann, en Annelies). Goed gedaan Ingrid en Wil.

Na het buffet met desserten en koffie, was er nog een tombola (lentebloemen en een reeks mooie prijzen). Zodat iedereen welgezind naar huis kon gaan.
En het bestuur aan het opruimen kon beginnen. Met dank aan alle helpers (voor en achter de schermen). We hebben er van genoten! 
Na 3 jaar coronatijd konden we hiermee terug aansluiten bij de traditie van ons “teerfeest”.

Enkele sfeerbeelden.