LG Tildonk verwelkomt de Sint

Ja, hij komt, hij komt …Sinterklaas en zijn goede helpers komen ook dit jaar naar Tildonk.

Op zondag 25 november 2018 verwelkomen we hen op de nieuwe parking in de KOUTERSTRAAT.
Jammer genoeg kan de boot niet meer varen en zal kapitein Jozef er niet bij zijn.

Maar de Landelijke Gilde heeft een NIEUWE AANKOMSTPLAATS gevonden: de nieuwe parking in de Kouterstraat biedt veel mogelijkheden: de auto’s kunnen parkeren (117 plaatsen) en we kunnen de Sint en zijn goede helpers verwelkomen op de kiss en ridezone. Een veilige plaats waar de kinderen en hun ouders kunnen wachten op de Sint ….. die dit jaar met de PAARD en KOETS zal aankomen.

Tussen 13u30 en 13u45 komt hij aan met de koets om alle kinderen de kans te geven om hun wensen af te geven met een zelfgemaakte brief, collage  of tekening. Met de hulp van de ouders verwachten we veel creatieve werkjes.

Voor de kinderen van Tildonk zelf is er vanaf 14u in zaal Familia een Sinterklaasfeest met animatie voorzien – zelf Sinterklaasliedjes zingen en na het feest een geschenkje van de Landelijke Gilde Tildonk ontvangen. Het einde van het feest is voorzien vanaf 16u.

Welkom aan alle kinderen en hun/ouders begeleiders (zijn verantwoordelijk zijn voor hen). Het bestuur van de Landelijke Gilde kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gebeurlijke ongevallen. En iets over GDPR-reglement : ter plaatse en tijdens het feest worden (groeps)foto’s gemaakt, waarvan een selectie zal dienen voor publicatie op de website LG en in de pers.

Tot zondag 25 november.

Heb je een vraag, stel ze via e-mail : info@lgtildonk.be